Eladó lakás Tatabánya, Óváros, 49 990 000 Ft

Leírás

Csodás, felújított, hangulatos nagy lakást szeretne? Van egy egyedi ajánlatom!

NAGYPOLGÁRI STÍLUSÚ HÁROMSZOBÁS LAKÁS TATABÁNYÁN

Igazi ritkaság a piacon ez a 84 nm-es, nagy erkélyes, három szobás lakás. Az ingatlan egyedi hangulatát a nagypolgári stílusa adja. Szolid, elegáns, rendkívül otthonos. A nagy belmagasságnak, nagy ablakoknak köszönhetően rendkívül tágas, világos. Igényes anyaghasználat jellemzi: gyönyörű hagyományos parketta, kazettás, egy- és kétszárnyú beltéri ajtók, meleg pasztell árnyalatú falak mind az egyedi miliő stíluselemei.

A lakás ideális családok számára: szobái tágasak, jól kihasználhatóak. Az ingatlanba lépve egy hatalmas előszobába / étkezőbe érünk. Innen nyílik a konyha és a nappali. A nappaliból egy 8 nm-es, hatalmas, hangulatos erkély is elérhető. Ebből a helyiségből nyílik az egyik hálószoba is, mely szintén teljes értékű, tágas és hatalmas ablakának köszönhetően világos is. Az előszobából egy folyósón keresztül érhetjük el a mellékhelyiséget, fürdőszobát és a második hálószobát. Ez szintén nagy alapterületű, jól hasznosítható. A fürdőszoba tusolóval, káddal és WC-vel is rendelkezik, valamint egy különálló mosdó is rendelkezésre áll. Szintén az előszobából / étkezőből érhetjük el a konyhát, mely nagy ablakának köszönhetően igazán napfényes.

A lakás néhány éve TELJES FELÚJÍTÁSon esett át: víz- és villanyvezetékek, nyílászárók, szaniterek, burkolatok mind cserélve lettek. A fűtés távhős. Az ingatlanhoz egy saját tároló is tartozik.

A lakás egy négyszintes társasház második emeletén található. A társasház és a lakóközösség is kiváló. Biztonságos, otthonos környezet, sok zöldövezettel rendelkező környék. A közösségi közlekedést használók számára is ideális a lokáció: a buszmegálló szinte a ház előtt található, de a vasútállomás is könnyedén elérhető. Az autóval ingázók könnyedén, néhány perc alatt elérhetik az autópályát vagy a főutat.

Ha egy igazán otthonos, tágas lakást szeretne, amit már nem kell felújítani, ezt az ingatlant feltétlenül nézze meg élőben is! Keressen bizalommal és egyeztessünk időpontot!

Lakás részletei

Ár: 49 990 000 Ft
Méret: 84 négyzetméter
Azonosító: 11361732
Cím: Molnár János uca
Városrész: Óváros
Emelet: 2. emelet
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Távfűtés
Ingatlan állapota: Felújított
Kilátás: utcai
Egész szobák: 3

Egyéb jellemzők

  • Erkély
  • Klíma
  • Lift
  • Tároló

Térkép


Így keressen eladó lakást négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a eladó lakások
listáját
Válassza ki a megfelelő
eladó lakást
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra