Eladó lakás Tata 79 900 000 Ft

Leírás

IME EGY IGAZI MELEG OTTHON EBBEN A HIDEG IDŐBEN

Eladó ez a makulátlan, minden igényt kielégítő családi ház jellegű társasházi ingatlan Tatán.

Igényes kivitelezés, otthonosság, kényelem, praktikum. Ezek jellemzik leginkább ezt a kétszintes lakást.

Az ingatlan belső kétszintes, 81 nm-es. A lakásba lépve az előtér után egy tágas nappali fogad minket. Az étkezőn keresztül érjük el a konyhát, mely a nappalitól részben elszeparálva található. A konyha rendkívül praktikus megoldásokkal, jó minőségű anyagokkal kivitelezett. Minden rendelkezésre áll, hogy csodás ételeket készítsen családjának. A nappali tágas, otthonos, és a hatalmas fedett teraszt is innen érhetjük el, mely a családi összejövetelek kiváló helyszíne lehet. A földszinten egy jelenleg mosókonyhaként funkcionáló tágas mosdó és egy lépcső alatti tároló is található.

Az emeleten, mely tetőtéri, egy tágas, modern fürdőszobát, két hálószobát és egy dolgozósarkot alakítottak ki. A helykihasználás, a praktikum a felső szinten is jelen van: modern tolóajtók, hatalmas beépített szekrény került kialakításra.

Az ingatlan kitűnő állapotú, jó minőségű anyagokkal, igényesen kivitelezett. Rendkívül hangulatos, otthonos családi fészek, ahol minden adott egy család kényelméhez. A fűtés saját gázkazánról vezérelt.

A lakáshoz 90 nm-es kert tartozik. Továbbá egy kazánház, mely szintén sok tárolóhelyet biztosít.

A társasház 6 lakásos, udvara teljesen körbekerített. A parkoláshoz egy autó számára opcionálisan fedett garázsbeálló is vásárolható, mely azonban nem képezi a vételár részét. A garázsbeállóhoz egy nagyméretű tároló is tartozik. A parkolás egyébiránt a ház előtt, közterületen, de térkövezett beállókon megoldott.

A ház Tata kisforgalmú utcájában, mégis mindenhez közel található. A városközpont, a tatai tavak gyalogos távolságban könnyedén elérhetőek.
Igény esetén a lakás egy további (kb. 14 nm-es) szobával bővíthető, a padlástér beépítésével.

Ide tényleg csak költözni kell! Ha egy otthonos életteret keres családjának, mely egy családi ház érzetét kelti, mégsem kell különösebb kerti munkával bajlódnia, vagy a központhoz közel, mégis nyugodt környezetben keres ingatlant, jöjjön és nézze meg ezt a lakást! Igazi gyöngyszem a piacon!

Lakás részletei

Ár: 79 900 000 Ft
Méret: 81 négyzetméter
Azonosító: 11335195
Cím: Bajcsy-Zsilinszky utca
Erkély mérete: 12.00 négyzetméter
Emelet: 1. emelet
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Cirkó
Ingatlan állapota: Kitűnő
Elhelyezkedés: Társasház
Kilátás: udvari
Kert: Saját kert
Egész szobák: 3
Nappalik: 1

Egyéb jellemzők

  • Erkély
  • Garázs
  • Klíma
  • Lift
  • Kertkapcsolat
  • Tároló

Térkép


Így keressen eladó lakást négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a eladó lakások
listáját
Válassza ki a megfelelő
eladó lakást
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra