Eladó lakás Tata 37 990 000 Ft

Leírás

IGAZÁN OTTHONOS, TELJES KÖRŰEN FELÚJÍTOTT LAKÁS TATÁN
ELADÓ lakás a vizek városában, nyugodt, kertvárosias környezetben. Fedezze fel ezt a néhány éve TELJES KÖRŰEN FELÚJÍTOTT, gondosan kivitelezett, napfényes, 54 nm-es OTTHONT. Az ingatlan harmadik emeleti. Két szobával, valamint különálló konyhával, fürdőszobával és kamrával várja új tulajdonosát. Ideális a klasszikus elrendezés kedvelőinek.

MINŐSÉG érződik minden apró részleten! A tulajdonos számára fontos volt, hogy a felújítás a “padlótól a mennyezetig”, igényesen történjen: a víz- (stangok is!) és villanyvezetékek, beltéri ajtók, ablakok, bejárati ajtó, burkolatok, szaniterek mind cserélve lettek. Minden a letisztultság, otthonosság jegyében készült.

A nagyobbik szobából egy gipszkarton fallal egy hálófülkét választottak le, ami a lakás elrendezését még praktikusabbá, egyedivé teszi. Ebből a szobából egy hangulatos, napfényes nagy erkély is nyílik. Ideális ha madárcsicsergésben szeretné elfogyasztani a reggeli kávéját vagy kipihenné a hétköznapok fáradalmait.

A lakásban a terek tágasak, napfényesek. Még a fürdőszoba is ablakkal rendelkezik, emiatt rendkívül világos, barátságos.

A fűtés egyedi, elektromos hőtárolós kályhával van megoldva, így a lakás fenntartási költségei nagyon alacsonyak. Az ingatlanhoz egy saját tároló is tartozik.

A lépcsőház rendezett, a fejlődés folyamatos. A társasház megtakarítással rendelkezik, jelenleg a szigetelésre gyűjtenek a lakók.

A környék nagyon nyugodt. A ház a Bacsó Béla út végén, kieső kis mellékutcában található, ahol nincs átmenő autóforgalom, ezért meglehetősen csendes az utca. Ideális családok számára.

Ne hagyja ki ezt a barátságos, otthonos lakást, ismerje meg személyesen is! Akár saját otthonnak, akár befektetésnek, tökéletes választás.

Lakás részletei

Ár: 37 990 000 Ft
Méret: 54 négyzetméter
Azonosító: 11358914
Cím: Bacsó Béla utca
Emelet: 3. emelet
Építőanyag: Panel
Fűtés jellege: Villany
Ingatlan állapota: Felújított
Kert: Nincs
Egész szobák: 2

Egyéb jellemzők

  • Erkély
  • Garázs
  • Klíma
  • Lift
  • Pince
  • Kertkapcsolat
  • Tároló
  • Kocsibeálló

Térkép


Így keressen eladó lakást négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a eladó lakások
listáját
Válassza ki a megfelelő
eladó lakást
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra