Így keressen eladó lakásokat négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!
Szűkítse az eladó lakások
listáját
Válassza ki a megfelelő
eladó lakást
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra

Eladó lakás Székesfehérvár, Öreghegy, 59.000.000 Ft, 204 négyzetméter

Eladó  lakás Székesfehérvár, Öreghegy, 59.000.000 Ft, 204 négyzetméter
59.000.000 Ft
lakás, 204 négyzetméter
Építőanyag:
tégla
Egész szobák:
6
Komfort fokozat:
dupla komfort
Ingatlan állapota:
átlagos
Azonosító:
10417092
Irodai azonosító:
34 h324332
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
lakás
Település:
Székesfehérvár
Alapterület:
204 négyzetméter
Ár:
59.000.000 Ft
Tulajdonviszony:
saját
Szobák száma:
6
Fűtés jellege:
cirkó
Építési év:
21-50 éves
leírás
térkép
egyéb jellemzők
Akár több generációnak is
Székesfehérváron, az Öreghegyen, a buszmegállótól 600 m-re, 756 m2-es, összközműves telekre, 1981-ban épült, 2018-BAN teljes KÜLSŐ FELÚJÍTÁSON ÁTESETT, háromszintes, NAPPALI + 5 szobás, 203,36 m2 hasznos lakóterű,(bruttó 472,5 m2), DNY-i TÁJOLÁSÚ családi ház, fedett gépkocsibeállóval, garázzsal, szociális helyiséggel, ipari árammal és ipari gázzal ellátott NAGY MŰHELLYEL, pincével eladó.

Az utcáról az udvaron át megközelíthető házba léphetünk be, először az előszobába, melyből balra a wc-mosdó, jobbra a nappali-étkező található. Innen nyílik a konyha, melyből egy tágas teraszra is ki tudunk jutni, a kamra, majd a közlekedőn tovább haladva a garázs, balra pedig egy jelenleg szobaként funkcionáló helység található.
A lépcsőn lefelé menve érünk el a pinceszintre ahol irodahelyiség, irattároló szoba, és egy másik tároló helyiség található. Az irodából érjük el a kazánoknak helyet adó nagyméretű helyiséget.
A földszintről a lépcsőn felfelé haladva érünk fel az emeleti szintre, ahol a közlekedő folyosóról jobbra találjuk a fürdőszobát, szemben a wc-t és balra a két, külön bejáratú szobát, ami jelenleg egybe van nyitva, de könnyen szét is választható. A két szoba mindegyikéből egy tágas erkélyre léphetünk ki. Tovább haladva, egy előszobába jutunk, ahonnan jobbra a gyerekszoba, erkéllyel, balra egy konyha található.
A lépcsőn felfelé menve a közlekedő folyosóról jobbra találjuk a fürdőszobát, balra a két külön bejáratú szobát. A közlekedőből nyílik a padlásfeljáró.
Az udvaron a kapuval szemben fedett gépkocsi beálló található, balra a műhelyek és a szociális helyiség.

A ház beton sávalappal, B 30-as tégla, az északi fal Poroton tégla fő-, tégla válaszfalakkal épült pala héjalással. A födém betontálcás megoldással készült.
A villamos hálózat normál 220 V-os, plusz kiépítésre került a 3 fázisú, 380 V-os rendszer és a vezérelt áram is. A háztartási gázbekötés mellett az ipari gáz is bekötésre került. Az ablakok fából, az ajtók műanyagból készültek, a belső ajtók farost lemezesek. A vízvezeték vascsöves rendszerű.
A fűtés az egész házban központi, gázkazánnal és radiátorokkal, melyek mindegyike külön szabályozható. A meleg vizet 200 literes villanybojler biztosítja.
A pince, ahol az iroda és az irattároló van, járólappal van burkolva, az oldala gipszkartonnal van szigetelve.
A garázs a lakóépületben található, az udvaron műhelyek, szociális helyiség, fedett gépkocsi beálló kapott helyet. Az udvaron a föld alatt 3 m3-es víztartály van, melyből vízhiány esetén folyamatos az ellátás.

2018-ban a ház TELJES KÜLSŐ, előzetes szakértői felmérésnek megfelelően elkészült külső FELÚJÍTÁSON esett át. Ennek alkalmával a ház 10 cm vastag grafitos hőszigetelést kapott teljes Baumit rendszerrel. A még nem korszerű nyílászárók újakra lettek cserélve. A nagy műhely pluszban 10 cm járható hőszigetelést és a megfelelő rétegrendben új járólap burkolatot is kapott.

Massziv, komoly épület, kiváló ingatlan. Megéri!

2 generáció, nagy műhely, 6 szoba, masszív, kertes, családi ház,
Erkély:
van
Kert:
nincs megadva
Garázs:
van
Tároló:
van
Ez a lakás Önre vár!
Szeretné megnézni? Tegye fel kérdését, a hirdető visszahívja Önt!
Küldés
A Küldés Gomb megnyomásával Ön nem vállal semmilyen kötelezettséget, csupán visszahívást kér a hirdetőtől!
Szerezze meg a legjobb lakást
Tegyen fel kérdést, vagy kérjen időpontot a fenti Űrlap segítségével.
A lakás hirdetője visszahívja Önt!
A lakást megtekintheti és amennyiben tetszik, az öné lehet.
Az értékesítő elérhetőségei
Németh Edina
Németh Edina
Otthon Centrum-Székesfehérvár