Eladó lakás Székesfehérvár 26 900 000 Ft

Leírás

Egyedülállónak, párnak vagy befektetésnek is ideális ez az azonnal birtokba vehető, csendes helyen, a Királykút lakónegyedben lévő, 4. emeleti panellakás a belváros szélén, nem liftes házban. Rendkívül napos a déli fekvésnek köszönhetően. Igény szerint teljesen felújítandó.

Az épület korszerű külsőt és hőszigetelést kapott a panelprogram keretein belül. A külső nyílászárók is újakra lettek cserélve.
Az előszoba burkolata járólap, együtt a konyhával és a vizes helyiségekkel. Az étkező laminált parkettás míg a szobába mozaik parketta található. A konyha igény szerint csinosítható vagy felújítható. Az étkezőből akár egy hálószoba vagy gyerekszoba is kialakítható.

A fűtés távhővel történik. A fűtés költség alacsonyan tartható, hiszen középső lakás lévén, minden oldalról besegítenek a szomszédok is ????. A kis alapterület miatt a rezsi is alacsony.

A közelben szinte minden fontos intézmény megtalálható. Élelmiszerbolt, orvosi rendelő és a belváros pár perces sétára találhatóak. A közeli helyi buszmegállókból pedig a város minden része szinte átszállás nélkül megközelíthető.

Hívjon bizalommal, ha felkeltette érdeklődését és megmutatom!

Telefon: +36 70 329 5030 Hívjon akár hétvégén is!

Segítséget nyújtunk hitel ügyintézésben, valamint az adás-vétellel kapcsolatos teljes körű jogi és egyéb ügyek intézésében is.
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)

Lakás részletei

Ár: 26 900 000 Ft
Méret: 35 négyzetméter
Azonosító: 11407017
Irodai azonosító: 438714
Építőanyag: Panel
Fűtés jellege: Távfűtés
Ingatlan állapota: Felújítandó
Komfort fokozat: Összkomfort
Egész szobák: 1
Fél szobák: 1

Egyéb jellemzők

  • Erkély
  • Garázs
  • Klíma
  • Lift
  • Pince
  • Kertkapcsolat

Így keressen eladó lakást négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a eladó lakások
listáját
Válassza ki a megfelelő
eladó lakást
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra