Eladó lakás Szeged 59 900 000 Ft

Leírás

Otthon, amitől minden egy kényelmes km-re van!
A Szeged Móra utcában található társasházi lakástól valóban egy km-re vannak: Dugonics tér (belváros), Árkád Szeged, Vadaspark, Napfénypark (Tesco, Obi, Lidl, stb…), vasútállomás, klinika és az összes szegedi egyetem).
Tulajdoni lap szerint 55, de valóságban 70 m2 az alapterülete, mivel a lakás a harmadik emeleten további 15 m2 1,9 m belmagasság alatti alapterülettel rendelkezik a tetőtéri beépítettség miatt. A 2003-ban épült, 12 lakásos társasház rendezett környezetben, csendes, de mégis frekventált helyen található. Az összközműves, klimatizált lakás a hatékony kényelem elvén épült. Az alacsony közüzemi számlákról LED-es világítás, minőségi Viessmann kombi kazán radiátoros fűtéssel, 11 db prémium Velux tetőtéri ablak külön hő és fényzáró rolóval, ill. komplett hőszigetelés gondoskodik. Gáz általány éves elszámolással 5.500 Ft/hó !!!! A közös költség 9800 Ft, ami a szemételszállítást, takarítást, közös helyiségek közüzemi számláját, közös képviselet díját, és a felújítási alapot is tartalmazza. A ház és a lakás statikailag rendben van, nincsenek repedések a falon, költözhető, felújítást nem igényel (a vizes helyiségek 2 éve lettek felújítva). A beépített bútorok az adásvétel részét képezik.
Az ingatlannal együtt egy 18 m2 alapterületű garázs is eladó további 8 millió Ft-os áron. A tulajdonos építkezik, a lakást kb. egy éves időtartamra visszabérelné!
Hívjon, írjon!
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)

Lakás részletei

Ár: 59 900 000 Ft
Méret: 70 négyzetméter
Azonosító: 11232880
Irodai azonosító: 631125
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Cirkó
Ingatlan állapota: Felújított
Komfort fokozat: Összkomfort
Egész szobák: 3
Nappalik: 1

Egyéb jellemzők

  • Erkély
  • Garázs
  • Klíma
  • Lift
  • Pince
  • Kertkapcsolat

Így keressen eladó lakást négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a eladó lakások
listáját
Válassza ki a megfelelő
eladó lakást
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra