Eladó lakás Kecskemét 32 900 000 Ft

Leírás

Akár befektetésre, akár életvitelszerű használatra keres lakást Kecskeméten, ez az ajánlat Önnek szól!!

Eladó Kecskeméten a reptéri lakótelepen egy SZIGETELT TÁRSASHÁZBAN LÉVŐ, 2. emeleti, NAPPALI + 2 SZOBÁS lakás, GARÁZZSAL ÉS TÁROLÓVAL együtt!

Jellemzői:- 2. emeleti- tágas konyha- kamra- nappali + 2 szoba- FELÚJÍTOTT FÜRDŐSZOBA- Cserélt nyílászárók- redőnyök felhúzható szúnyoghálóval- Parkosított kert a lépcsőház előtt- Jó lakóközösség- Klíma és konvektoros fűtés- SZIGETELT TÁRSASHÁZA lakás melegvízellátásról egy energiatakarékos, pár éves Okos bojler gondoskodik.Kiváló tárolási lehetőséget biztosít a lakáshoz tartozó udvari tároló, amely 5 m2-es, és egy 15 m2-es önálló garázs, ami a vételár részét képezi.


Eladás és vétel teljeskörű ügyintézése, ingyenes tanácsadás, értékbecslés, megbízható ügyvédi háttér biztosítása – minden egy helyen az Ön kényelméért.Teljeskörű és díjmentes hitel-ügyintézésben és a legjobb konstrukció kiválasztásában is segítünk, a legjobb feltételekkel és a leggyorsabban, bank függetlenül.Amennyiben kérdése lenne, vagy szeretné megtekinteni az ingatlant, keressen bizalommal!

Irányár: 32900000 Ft
Kis Virág vagyok, az Dobó István körúti iroda Prime értékesítője és örökös tagja.

Minden nap örömmel lépek be az irodába, hogy szakmai felkészültségemmel, szorgalmammal és a munkámhoz elengedhetetlenül szükséges empátiával álljak Ügyfeleim rendelkezésére.
Az ő elégedettségük generálja szolgáltatásomba vetett hitemet és örömömet, amelynek eredményeképpen több száz sikeres ügyletet zártam, Kecskemét, Budapest és a Balaton térségében. Vallom, hogy az elégedett Ügyfél a legjobb referencia és így nem az ingatlanok közvetítője, hanem a benne lakó személyek, a piacon kereső emberek Ingatlanosa lehetek!

Referencia szám: LK082055-NOK

Lakás részletei

Ár: 32 900 000 Ft
Méret: 69 négyzetméter
Azonosító: 11378623
Irodai azonosító: LK082055-4629709
Emelet: 2. emelet
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Konvektoros
Ingatlan állapota:
Építési év: 50 évesnél régebbi
Egész szobák: 3

Térkép


Így keressen eladó lakást négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a eladó lakások
listáját
Válassza ki a megfelelő
eladó lakást
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra