Eladó lakás Kecskemét 26 800 000 Ft

Leírás

ELADÓ Kecskeméten, SZIGETELT, TÉGLAÉPÍTÉSŰ társasházban 2 szobás,ERKÉLYES,NYÍLÁSZÁRÓCSERÉLT LAKÁS!A nappaliban pár évvel ezelőtt klíma kiépítésre került, az ÚJ HŐ-, és HANGSZIGETELT ablakok redőnnyel, szúnyoghálóval felszereltek, a helyiségek jó állapotúak akár az ingatlan egy festést követően azonnal költözhető állapotban van! A rezsije átlag 6000 Ft/hó gázszámlával és 5000 Ft/hó villanyszámlával fenntartható. Az ingatlanhoz tartozó saját kémény bélelt így akár gáz-cirkó fűtésrendszer kiépítése lehetséges.A Tulajdonosok házvásárlás miatt szeretnék szeretett lakásukat eladni. Nappaliban nagyméretű mennyezetig érő beépített szekrény praktikus lehetőség tárolásra.A lakás kiváló választás Önnek ha szeretne FELÚJÍTOTT lépcsőházas társasházban, rendezett lakóközösségben KIS rezsis, ERKÉLYES ingatlant!
Kis Virág vagyok, az Arany János utca iroda képviseletében mint örökös tag

Minden nap örömmel lépek be az irodába, hogy szakmai felkészültségemmel, szorgalmammal és a munkámhoz elengedhetetlenül szükséges empátiával álljak Ügyfeleim rendelkezésére.
Az ő elégedettségük generálja szolgáltatásomba vetett hitemet és örömömet, amelynek eredményeképpen több száz sikeres ügyletet zártam, Kecskemét, Budapest és a Balaton térségében. Vallom, hogy az elégedett Ügyfél a legjobb referencia és így nem az ingatlanok közvetítője, hanem a benne lakó személyek, a piacon kereső emberek Ingatlanosa lehetek!

Referencia szám: LK046967-NOK

Lakás részletei

Ár: 26 800 000 Ft
Méret: 55 négyzetméter
Azonosító: 11424304
Irodai azonosító: LK046967-4735122
Emelet: 4. emelet
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Konvektoros
Ingatlan állapota:
Építési év: 21-50 éves
Egész szobák: 2

Térkép


Így keressen eladó lakást négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a eladó lakások
listáját
Válassza ki a megfelelő
eladó lakást
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra