Eladó lakás Győr 64 990 000 Ft

Leírás


Győr-Nádorváros kedvelt részén, a Belváros határán eladó egy 10 lakásos társasház 2. emeletén található hangulatos, 104 nm-es, 3 szobás lakás.

Lakást a tágas és világos helyiségek, a nagy ablakok teszik egyedivé, hangulatossá. Az ingatlanban 3 szoba, étkező, konyha, kamra, fürdőszoba, külön WC, tároló/gardrób, közlekedő található. Az étkezőből nyílik a belső udvarra néző 6,25 nm-es loggia, ahol kellemesen kikapcsolódhat a fák árnyékában.

A szobák parkettával burkoltak. Fűtésről Héra cserépkályha, gázkonvektorok és olajradiátor gondoskodik. Az ingatlan részleges felújításon esett át, amely során 2022-ben a kéménybélelésre, pár éve a konyhában vízvezeték cseréjére került sor. A lakáshoz tartozik 2 közös tároló is. Parkolás az utcán megoldott, illetve lehetőség van garázs bérlésére is. Az ingatlan H energetikai besorolással rendelkezik.

Kis ráfordítással ideális otthont varázsolhat a lakásból. Az ingatlan adottságai lehetővé teszik akár egy amerikai konyhás nappali megvalósítását is.

Ideális választás, ha a Belvároshoz közel szeretne élni.

Bővebb információkért forduljon hozzám bizalommal.

Hétköznap és hétvégén is várom hívását!

Az adásvételi szerződés teljes körű lebonyolításával, díjmentes, bankfüggetlen hitelügyintézéssel állunk rendelkezésére.

A jelen hirdetésben rögzített, az ingatlannal kapcsolatos adatok, információk a Megbízó tájékoztatása alapján kerültek meghatározásra.

Lakás részletei

Ár: 64 990 000 Ft
Méret: 104 négyzetméter
Azonosító: 11301034
Irodai azonosító: 196400523
Emelet: 2. emelet
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Egyedi
Ingatlan állapota:
Komfort fokozat: Összkomfort
Egész szobák: 3

Egyéb jellemzők

  • Lift

Így keressen eladó lakást négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a eladó lakások
listáját
Válassza ki a megfelelő
eladó lakást
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra