Eladó lakás Győr 52 500 000 Ft

Leírás

Ha mindig is Győr egyik jól frekventált részén szeretett volna élni ,ahol minden karnyújtásnyira van,akkor ez lesz a tökéletes választás Önnek!
Megvételre kinálok Marcalváros 2 legjobb részén,2000- ben épült, szép állapotú téglalakást. A lakás a második emeleten található, az amerikai konyhás nappali mellett 2 hálószoba kapott helyet. 56nm-es nagyságú, melyhez még egy 4 nm-es erkély is tartozik.
A lakás külső falai szigeteltek, kétrétegű fa nyílászárók az ablakai.
Rezsije nagyon kedvező, egyrészt a házközponti egyedi mérőórás fűtésnek köszönhetően, másrészt a külső szigetelésnek köszönhetően, harmadrészt pedig az alacsony közös költségnek, mely 5500 Ft.
A házközponti fűtés mellett még egy 3,5 kW hűtő-fűtő klíma is megtalálható a lakásban, de a szigetelésnek köszönhetően csak nagyon ritkán kerül bekapcsolásra.
A lakásba belépve egy nagyméretű előszobába érünk, ahol kényelmesen elfér az egész család, illetve a beépített szerkényeknek köszönhetően a cipők és a kabátok is . Minden helységbe innen tudunk közvetlenül belépni, tehát a 3 szobába, a sarokkádas fürdőszobába, illetve a mosdóba.
A lakáshoz tartozik egy zárható, mindösszesen 3 lakás által használt tároló, mely nagyjából 9 nm-es.
A ház előtt ingyenes lehet parkolni, így közvetlenül a bejáratnál le tudja tenni autóját. A társasházak épületei egy szépen parkosított udvart fognak közre, mely teljesen zárt, így biztonságot nyújtva a gyerekeknek.

A közelben, sétatávolságra található a legtöbb üzletlánc egy-egy boltja pl Lild,SPar,Tesco,Penny,Rossman, de megtalálható gyógyszertár, és posta is. A háztól pár lépésre buszmegálló található, illetve a az autópálya is pár perces távolságra van, míg a belváros nagyjából 20-25 perces sétatávolságra találhatóak.

Ajánlom az ingatlan akár befektetésnek, akár házaspároknak, akár gyermekes családoknak, hiszen a lokációja által mindenki megtalálhatja itt számításait.

Ha szeretné megtekinteni, keressen bizalommal!

A jelen hirdetésben rögzített, az ingatlannal kapcsolatos adatok, információk a megbízó tájékoztatása alapján kerültek meghatározásra.
Irodánkban az alábbiakkal tudjuk segíteni a gyors és megbízható ügyintézést:
-bankfüggetlen hitelügyintézés, CSOK
-energetikai tanúsítvány
-statika
-értékbecslés
-ügyvédi szerződések, jogi tanácsadás

Lakás részletei

Ár: 52 500 000 Ft
Méret: 56 négyzetméter
Azonosító: 11382942
Irodai azonosító: 315762
Emelet: 2. emelet
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Házközponti (egyedi mérővel)
Ingatlan állapota: Kitűnő
Komfort fokozat: Komfort
Egész szobák: 3

Egyéb jellemzők

  • Erkély
  • Lift
  • Kertkapcsolat

Így keressen eladó lakást négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a eladó lakások
listáját
Válassza ki a megfelelő
eladó lakást
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra