Eladó lakás Győr 37 990 000 Ft

Leírás

Győr-Moson-Sopron Vármegye, Győr Gyárváros eladó felújított téglalakás
A közelben több iskola, óvoda, élelmiszerbolt is megtalálható, ETO Park 5 perces távolságban elérhető. Elhelyezkedése ideális, belváros és az Audi gyár egyaránt 2-3 perces autóúttal elérhető. Kiváló a buszközlekedés, a gyárvárosi vasútállomás szintén néhány percre elérhető autóval.

Ez a háromszintes társasház közel 100 évre tekint vissza.
Homlokzata hangulatos, műemlék jellegű, belső udvara csendes. A lakás nyitott gangról megközelíthető. Második emeleten helyezkedik el ez 62 m2-es igazán tágas és rendkívül otthonos lakás. 2008-ban a lakás teljes felújításon esett át. Ez érintette a bejárati ajtót és az összes ablakot, melyek asztalos által készültek, hőszigetelt, duplarétegű üvegezéssel, szobában 2,5 méteres, egyedi boltíves kialakítással, mely a lakás éke lett. A felújítás során a burkolatok, fürdőszoba, külön WC és a konyha is teljesen kicserélődött. A falakat tégláig bontották. A szobákban fa hajópadló kiváló állapotban van. Fűtése konvektorral megoldott, a nappaliban a saját kémény bélelése megtörtént a közelmúltban, így egy esetleges fűtéskorszerűsítésnél erre már nem kell költeni.

A lakás elosztása: közlekedő, konyha, speiz, külön WC kézmosóval, fürdőszoba, nappali, melyből egy további szoba nyílik. A nappali is ebből a szobából kapja a fényt, így erre ajtót nem célszerű tenni.
Az alagsorban saját, kb. 8 m2-es tároló tartozik az ingatlanhoz.

Egy igazán otthonos, hangulatos lakás ez, 3 méteres belmagasságával, tágas tereivel, csodás kilátással a boltíves ablakból megkülönbözteti, egyedivé teszi ezt a lakást a többitől.

A lakás 3 hónapon belül költözhető, tehermentes.

Hívjon, akár hétvégén is, ne maradjon le róla!

A jelen hirdetésben rögzített, az ingatlannal kapcsolatos adatok, információk a Megbízó tájékoztatása alapján kerültek meghatározásra.

Hívjon, tekintsük meg együtt!
Irodánkban az alábbiakkal tudjuk segíteni a gyors és megbízható ügyintézést:
-bankfüggetlen hitelügyintézés, CSOK
-energetikai tanúsítvány
építész tervezés
-értékbecslés
-ügyvédi szerződések, jogi tanácsadás

Lakás részletei

Ár: 37 990 000 Ft
Méret: 62 négyzetméter
Azonosító: 11279879
Irodai azonosító: 305460
Emelet: 2. emelet
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Konvektoros
Ingatlan állapota: Felújított
Egész szobák: 2

Így keressen eladó lakást négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a eladó lakások
listáját
Válassza ki a megfelelő
eladó lakást
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra