Eladó lakás Győr 33 900 000 Ft

Leírás

Jelen hirdetésben egy második emeleti, 33nm-es (L3), 1 szobás garzonlakás alaprajza látható. A lakáshoz gépkocsibeálló és tároló vásárolható.

Ár: 33.990.000Ft

Ebben a modern társasházban mindenki megtalálja a számára megfelelő méretű, tájolású lakását, akár erkéllyel, vagy kertkapcsolattal! A kivitelező a korábbi, általa épített társasházaknál szerzett tapasztalatokat felhasználva a funkcionalitást előtérbe helyezve terveztette meg és alakította ki az otthonokat, prémium anyagok és modern technológia felhasználásával, ami garantálja az élhető életteret a ház lakóinak.

A lakások prémium minőséget képviselő hőszivattyús padló/mennyezet hűtéssel-fűtéssel kerülnek kialakításra, emiatt nem lesz szükség későbbi klímaegység felszerelésére. Alacsonyabb üzemeltetési költsége mellett jobb hőérzetet is biztosít, valamint egészségesebb is. A hőszivattyú 100%-ban károsanyagkibocsátás mentes energiaforrás. Előnye még, hogy működési elvéből adódóan sokkal több energiát képes előállítani, mint amit felhasznál. Az épületet teljesen bekerítve, elektromos, távvezérelhető kapuval építik, így védve a ház privát szféráját.

UltraPrémium AA+-os energetikai besorolású társasház!

Elhelyezkedését tekintve rendkívül jó helyen található, a közelben boltok, bevásárlóközpont, kórház, iskola, óvoda és egyéb szolgáltatók gyalogtávolságon belül elérhetőek.

A 24 lakásos társasházban mindössze már csak öt lakás vásárolható meg emeltszintű fűtéskész állapotban, igény esetén a kivitelező a kulcsrakész befejezésre szakembereket tud ajánlani.

A lakások már 33.990.000Ft-tól elérhetőek!

További információkért kérem keressen és megtaláljuk az ön számára legmegfelelőbb választást!

Hívjon akár hétvégén is! :)

06-30/156-6513

Ügyfeleimnek az adásvétel teljes körű lebonyolítását vállalom.
Amennyiben a ház, vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette az érdeklődését, hívjon a megadott telefonszámon.

Irodánk ügyvédi szolgáltatással, díjmentes jogi tanácsadással, bank független CSOK, Babaváró hitel, Zöld Otthon hitel, kamattámogatott és piaci hitelek ügyintézésével áll rendelkezésükre.

Lakás részletei

Ár: 33 900 000 Ft
Méret: 33 négyzetméter
Azonosító: 11337765
Irodai azonosító: 310888
Emelet: 2. emelet
Építőanyag: Tégla
Ingatlan állapota: Kitűnő
Komfort fokozat: Összkomfort
Építési év: Új építésű
Egész szobák: 1

Egyéb jellemzők

  • Erkély
  • Lift

Így keressen eladó lakást négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a eladó lakások
listáját
Válassza ki a megfelelő
eladó lakást
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra