Leírás

Nagycsaládosok, orvosok figyelem!

 

Eladó egy 2+2 félszobás, teljeskörűen felújított lakás Eger belvárosának nyugodtabb részén.

 

A kapun belépve máris egy hangulatos, füvesített udvar fogad minket, ahol meg tudunk pihenni egy picit a családdal a nap végén, a gyerekek pedig kedvükre játszhatnak a szép időben.

Az igényes, tiszta lépcsőházban található a zárható, közös tároló, ahova például a bicikliket nyugodt szívvel lerakhatjuk. A lépcsőn felérve egy gangra lyukadunk, majd azon végig sétálva már el is értünk a lakáshoz. A gangról a virágos, rendezett udvarra nézünk, ahonnan akár szemmel is tudjuk tartani a gyermekeket, miközben mi szürcsölgetjük a finom kávénkat.

 

A lakásba lépve hosszú előszobán keresztül, ahol kényelmesen elfér akár egy vagy két cipősszekrény is előszobafallal, elénk tárul a hatalmas, tele fényekkel rendelkező nappali. A nappalival szemben pedig a hangulatos konyha, ahol a háziasszonyok kiteljesedhetnek a gasztronómia terén. A konyha egészében, félkör alakban elhelyezkedő munkapult által nem lehet panaszunk a helyre főzés közben. Ha már főzés, az ablak párkánya tökéletes hely a fűszernövények számára, amiből főzés közben csak lecsípünk egy levelet, ezzel ízesítve ételünket.

Akár a barátokkal való meccsnézés közben elfogyasztott sör után még az emeletre sem kell felmennünk, hogy mosdót találjunk, ugyanis az előszoba része a kézmosóval is felszerelt WC.

 

Az első emeletre szép csigalépcsőn vezet az út. Rögtön jobbra van az egyik szoba, mely alkalmas hálószobának, a fenti folyosó végén pedig egy másik, kicsivel kisebb szoba, ami akár a gyerekszoba tökéletes helye lehet. E két helység közre fogja az álom fürdőszobát, melynek nem csak a mérete fantasztikus, hanem a jakuzzis kádja is. Képzelje el egy hosszú nap, vagy az egész hét után finom borral, jó könyvvel, körberakva gyertyákkal kipiheni a fáradalmait.

 

A második emeletre rövidebb, szintén csigalépcső vezet. Ez a rész, ha magamból indulok ki, hogy én milyen voltam, a kamasz, kicsit idősebb gyerekek szentélye lehet, ahol el tud vonulni, magára figyelni, tanulni csendben, itt senki sem zavarja. Ugyanis az egész 2. emelet berendezhető egy szobának, melyhez, nem is kicsi gardrób tartozik. 

Persze ezt tovább is lehet gondolni, például: otthon dolgozóknak tökéletes iroda, zenekedvelőknek zeneszoba, akár egy stúdió, festőművészek “műterme” stb…

 

A lakáshoz tartozó, távirányítóval nyitható mélygarázsban egy 17nm-es, megvásárolható garázs is rendelkezésre áll, ahol kényelmesen leparkolhatjuk autónkat és még a felesleges holminkat is, amik fent csak a helyet foglalnák. A garázs árát NEM tartalmazza a vételár!

 

Autónkat szinte használni sem kell, a lakás aljában találunk is egy élelmiszerboltot, ha valamiért sürgősen kellene csak leszaladunk és már meg is van. A Dobó tér pár percnyi gyaloglással el is érhető, vagy ha csak szeretnénk egyet sétálni fagyival a kezünkben az Eger patak mentén megtehetjük, valamint az Egri várba is pikk-pakk felmehetünk.

A gyerkőcökkel sem kell sietnünk reggel, ugyanis az óvoda, iskola pár száz méterre, elérhető közelségben van.

 

Orvosoknak és családjaiknak kiváló választás, ugyanis a kórház az épülettel szemközti oldalon helyezkedik el, így konkrétan csak átmegy a szomszédba, műszak után pedig nem kell órákat ülni a városi forgalomban, hogy hazaérjen.

 

Amennyiben kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni, az ingatlan vásárlásához, hívjon! Banki tanácsadónk rövid konzultációt követően 12 bank ajánlatai közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet.

Gyors ügyintézésünknek köszönhetően, két hónapon belül már birtokba is veheti ezt a nagyszerű ingatlant!

 

Amennyiben Önnek is annyira tetszett az ingatlan, mint ahogy nekem, keressen bizalommal!

 

Hívjon, jöjjön nézze meg, szeressen bele, vegye meg!

Lakás részletei

Ár: 54 900 000 Ft
Méret: 106 négyzetméter
Azonosító: 11034606
Irodai azonosító: 205701412
Cím: Knézich Károly
Emelet: 1. emelet
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Cirkó
Ingatlan állapota: Kitűnő
Komfort fokozat: Összkomfort
Egész szobák: 2
Fél szobák: 2

Egyéb jellemzők

  • Lift

Videók (1)


Így keressen eladó lakást négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a eladó lakások
listáját
Válassza ki a megfelelő
eladó lakást
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra