Eladó lakás Debrecen 69 900 000 Ft

Leírás

Kedves Érdeklődő!

Eladó Debrecen patinás belvárosának könnyen megközelíthető, forgalmas utcáján a Párizsi udvar és a Fórum szomszédságában felújított, galériázott nagypolgári ház, közvetlenül utcáról nyíló, 2 üvegportálos bejárattal.

Az ingatlan 2019-ben szalonként történő hasznosításra lett kialakítva, kezdve a teljes elektromos hálózat áthúzásával, teljesítményének növelésével, számtalan konnektor, beépített dekor világítás került kiépítésre.
Ablakai műanyag hőszigetelt kivitelűek, bejárati szintjén hőszigetelt alumínium panoráma ajtókkal felszerelt.

A földszinten padlófűtés a galérián radiátoros hőleadók és klíma biztosítja a kívánt hőigényt.

Egyik bejárata közvetlenül egy nagyjából 18 nm alapterületű üzlettérbe vezet, melyről egy 7 nm- es világos, kényelmes területű galéria került kialakításra, ehhez az épületrészhez egy vizesblokk is tartozik teakonyhával és egy mosdóval ellátva.

Másik bejárata egy közel 20 nm-es fogadótérbe vezet, melyből ablakkal ellátott 22 nm-es helyiség nyílik, itt található a másik helytakarékos csigalépcső, mely a 35 nm-es galériára vezet. A galérián egy közös tér található teakonyhával, valamint ajtóval ellátott szoba és mosdó kapott helyet.
Ebben az ingatlanban mindenből kettő van, villanyóra, vízóra, gázóra, utcai bejárat, kazán, mosdó, teakonyha. Pillanatnyilag egybe van nyitva, de akár az ajtó visszatételével vagy az ajtónyílás teljes zárásával elszeparálható a két rész.

2 db kis helyigényű, minden stílushoz jól illő, kényelmes használatú csigalépcső valamint a masszív, stabil, bombabiztosan megépített galéria megduplázza a rendelkezésre álló alapterületet.
A 490 cm-es belmagasság jelen állapotában egy 245 cm-es földszinti és egy 220 cm belmagasságú galériának biztosít nagyszerű, élhető teret. Nagyméretű ablakai elegendő fénnyel látják el a helyiségeket.

Kiváló elhelyezkedésének köszönhetően alkalmas üzleti tevékenység számára, de két önálló egységként is kialakítható, üzlet és lakás együtteseként is jó elgondolás.

Akár azonnali átadással, per- és tehermentesen, rendezett tulajdoni viszonyokkal!

Rendkívüli előnye, hogy a környéken számtalan parkolási lehetőség adott, annak ellenére, hogy a belváros központi részén van. Valamint a Kossuth tér és a villamosok is mindössze 3-5 perc séta távolságra helyezkednek el.

Ha fontos, hogy az üzlethelyiség jól látható helyen legyen, forgalmas út mellett keres ingatlant, akkor jöjjön és tekintse meg.
Nagy figyelmet biztosít az Ön tevékenységének.
További bővítés lehetőséget kínál a tetőtér lakhatási célú kialakítása.
Az üzlet akár ügyvédi irodának, üzlethelyiségnek, rendelőnek, cégek képviseleti irodájának, vevő- és ügyfélszolgálati helységnek, üzletnek, szalonnak, fotó stúdiónak is kiválóan alkalmas, illetve igény szerint meg is osztható.

Kérdésével, megtekintéssel kapcsolatban hétvégén is fogadom hívását.
Elérhetőség: 30/339-1481

Ingyenes hitel ügyintézéssel segítjük céljai megvalósítását!
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)

Lakás részletei

Ár: 69 900 000 Ft
Méret: 115 négyzetméter
Azonosító: 11318639
Irodai azonosító: 913463
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Cirkó
Ingatlan állapota: Felújított
Komfort fokozat: Komfort
Egész szobák: 4
Nappalik: 2

Egyéb jellemzők

  • Erkély
  • Garázs
  • Klíma
  • Lift
  • Pince
  • Kertkapcsolat

Így keressen eladó lakást négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a eladó lakások
listáját
Válassza ki a megfelelő
eladó lakást
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra