Eladó lakás Budapest XXIII. ker 79 900 000 Ft

Leírás

Soroksár központi, ófalu részén tulajdonostól eladó nagy telek több generáció, vagy vállalkozás számára(műhely,munkásszálló,egyéb). Ez tartalmaz három lakóépületet, egy emeletes műhelyt, fedett raktárakat. A telken éjszakai áram, ipari áram autóbeálló van. Közelben boltok, iskola, óvoda, egészségügyi intézmény, kormányablak, stb. található. Pár perc sétával megközelíthető HÉV állomás, vasút, távolsági és helyi autóbuszjáratok.

- 1. épület: 85 m2 területű, amely tartalmaz két külön álló, napfényes 21 m2 területű szobát, konyhát, kamrát, előszobát és fürdőszobát WC-vel. Az épületen beépíthető padlás illetve pince is van.
Fűtés, melegvíz központi gázfűtéssel megoldott, valamint cserépkályha is használható.

- 2. épület: két szintes, a földszint 48,5 m2 területű, az emelet 25 m2. Ez tartalmaz egy különálló szobát, félszobát, előszobát, konyhát és fürdőszobát WC-vel, valamint az emeleten is egy szobát. Melegvíz villanybojlerrel, fűtés gázkonvektorral és cserépkályhával megoldott. Az emeleten elektromos fűtés használható.

A két említett épület elektromos áramhálózata alumínium vezetékekből áll.

- 3. épület: felújított, szigetelt 61 m2 alapterületű, amely tartalmaz két szobát, konyhás nappalit, fürdőszobát WC-vel. Fűtés norvég elektromos fűtőpanelekkel megoldott, a melegvizet villanybojler szolgáltatja. Az épületben új rézvezeték áramhálózat van, illetve gyengeáramú (UTP) hálózat, optikai adathálózati bejövő kapcsolat is ki van építve.

- Műhely: két szintes, a földszint 75 m2 alapterületű, három különálló helyiséggel. Az emelet egybefüggő, 75 m2 területű. Ipari árammal és rézvezetékes áramhálózattal felszerelve. Igény szerint lakóépületté alakítható felújítás után.

- Fedett tárolóhelyiségek: 106 m2 területű tetővel fedett nyitott helyiségek.

Komoly érdeklődés esetén kérem a megadott telefonszámon keressenek.

Lakás részletei

Ár: 79 900 000 Ft
Méret: 212 négyzetméter
Azonosító: 11368500
Cím: Szitás utca 133.
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Központi
Ingatlan állapota: Felújítandó
Komfort fokozat: Összkomfort
Tulajdonviszony: Saját
Bútorozott: Nem bútorozott
Kilátás: kertre néző
Kert: Saját kert
Egész szobák: 8
Fél szobák: 2
Nappalik: 1

Egyéb jellemzők

  • Erkély
  • Klíma
  • Pince
  • Kertkapcsolat
  • Tároló
  • Kocsibeálló

Térkép


Így keressen eladó lakást négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a eladó lakások
listáját
Válassza ki a megfelelő
eladó lakást
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra