Eladó lakás Budapest XVIII. ker 89 900 000 Ft

Leírás

Álomlakás új tulajdonosát keresi Budapest XVIII. kerületének közkedvelt lakóparkjában, az Alacskai Zaragoza lakóparkban egy kiváló állapotú, kertkapcsolatos, magasföldszinti, erkélyes, 79 négyzetméteres, amerikai konyhás nappali + 2 szobás lakás.

A Zaragoza lakópark 2008-ban téglából épült mediterrán stílusban, minőségi alapanyagokból, gondos odafigyeléssel. A lakópark tervezésénél nem csak a lakásokra szenteltek kiemelt figyelmet, de a közösségi terekre is. A Zaragoza Kert alapelve, hogy a mediterrán stílus jegyeit egyesítse a biztonsággal. A házban térfigyelő kamerák, a földszinten biztonsági üvegezés és redőnyök, valamint portaszolgálat nyújt a lakók értékei számára védelmet. Az épület lakásaiba riasztóelőkészítés került kialakításra. A ház esztétikumát is igyekszünk megóvni, így az épület földszintje az utcai frontokon gresslap-burkolattal védett.
Az 5 emeletes társasház körfolyosóval, lifttel, biztonsági ajtóval és üvegezéssel épült, dryvit szigetelt, a lépcsőház rendezett, tiszta, lakóközössége a kerületben páratlan.

A lakás nyílászárói több rétegű műanyagból készültek, redőnnyel és szúnyoghálóval felszereltek. A nappali és a 2 hálószoba is felsőkategóriás klímával felszerelt a komfort érzet növelése érdekében.
A lakás és a családi élet központja a tágas, világos nappali, hangulatvilágítással és üvegajtóval a privát 42 négyzetméteres, lekerített, rendezett, öntözőrendszerrel felszerelt kertbe. A jelenlegi tulajdonos tavasszal tisztasági festéssel gondoskodott a lakás kifogástalan, azonnal beköltözhető állapotáról. Fűtése házközponti, egyedi méréssel.

Elrendezése családbarát, és praktikus, az előszobából az egyik irányba az amerikai konyhás nappali és a kert található, míg a hálószobák, és a fürdőszoba, a privát szférák a másik irányban lévő folyosóról nyílnak.

Kiváló elrendezése és elhelyezkedése révén egyedülállók, fiatal párok, családok vagy akár nyugdíjasok és befektetők számára is tökéletes választás. A lakópark híres a közbiztonságáról és a jó lakóközösségéről. Társasház előtt térfigyelő kamera áll a rendelkezésre a nap 24 órájában, ennek ellenére a lakás riasztóval felszerelt. A lakás közös költsége: 26.000 forint/hó ami tartalmazza a lépcsőház és az udvar fenntartását, takarítását, a lépcsőház világítását, a társasház biztosítását, a szemét szállítást és a közös képviseleti díjat, kertészt sőt felújítási alapot is.

A gépesített minőségi bútorlapból készült konyhabútor és a további beépített bútorok, az ár részét képezik, további bútorok megegyezés alapján.
A lakáshoz tartozik 1 parkoló a teremgarázsban, ami 5.500.000 Ft-ért opcionálisan vásárolható meg.
Elhelyezkedését tekintve kiváló, igazi családi otthon, a béke nyugalom harmóniáját adja vissza.
A lakás per és tehermentes rövid költözési határidővel birtokba vehető. Komoly jelentkezők jelentkezését várjuk!
Infrastruktúrája kiváló, minden kiszolgáló egység pár percre, iskola, óvoda, bölcsőde, orvosi ellátás, bevásárlási lehetőségek, kutyafuttató, játszótér, bkv járatok elérhetőek, a méltán híres Halmierdő közelsége a friss levegő illetve a kirándulások, aktív pihenések tökéletes helyszíne Központi helyen mégis csendes nyugodt környéken található. Tömegközlekedése kiváló.

Keressen bizalommal, legyen öné az álom otthon.
IRODÁNK INGYENES HITELÜGYINTÉZÉSSEL, TANÁCSADÁSSAL, SZÁMOS BANK AJÁNLATÁVAL ÉS ÚJ CSOK PLUSZ FOLYÓSÍTÁSÁVAL VÁRJA ÜGYFELEIT.

Lakás részletei

Ár: 89 900 000 Ft
Méret: 79 négyzetméter
Azonosító: 11382465
Irodai azonosító: 301916
Emelet: Magasföldszint
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Házközponti
Ingatlan állapota: Felújított
Komfort fokozat: Összkomfort
Egész szobák: 3

Egyéb jellemzők

  • Erkély
  • Garázs
  • Lift
  • Kertkapcsolat

Így keressen eladó lakást négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a eladó lakások
listáját
Válassza ki a megfelelő
eladó lakást
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra