Eladó lakás Budapest XV. ker 84 500 000 Ft

Leírás

Eladó a XV. kerületben egy 88 nm-es TELJESEN FELÚJÍTOTT, dupla komfortos, 4 szobás társasházi lakás SAJÁT elkerített 167 nm-es KERTTEL!
Kiváló lehetőség családosok számára akik nem szeretnének felújításokkal bajlódni.Rákospalotán, Zugló szomszédságában egy 1930-ban épült, tégla építésű 4 lakásos társasházban található.
Saját elkerített 167nm-es kert tartozik hozzá, rajta egy 25nm-es garázzsal, mely korábban műhelyként funkcionált, emellett bőven marad még hely grillezésre, napozásra, kertészkedésre. Bejáratnál fedett terasz, pincerészen 2 db zárható tároló, és egy 80 nm-es beépíthető tetőtér is szolgálja az új tulajdonos kényelmét. A tetőn 10 éve végeztek felújításokat. Lakóközössége csendes, nyugodt.5 éve teljeskörűen, saját részre lett felújítva: - Teljes víz és villanyhálózat cserélve lett, utóbbi az egész társasházban villanyoszlopig. - Minőségi burkolatok, gipszkarton álmennyezet az egész lakásban - Német gyártású 5 rétegű prémium ablakok a TÖKÉLETES hang és hőszigetelésért. Motoros, távirányítású alumínium redőnyökkel és szúnyoghálóval. - Kiépített 5 pontos kábeltévé hálózat - Új radiátorok és klíma berendezés Gondosan megtervezett és kialakított lakásban 3 hálószoba, nappali, konyha étkezővel, 2 fürdőszoba wc-vel az egyikben fürdőkád másikban zuhanyzó van, és egy nagy gardrób található mely jelenleg dolgozó szobaként is funkcionál. Tágas terek jellemzik, letisztult, csendes, kényelmes OTTHON, 2,9 m-es belmagassággal. Fűtéséről gáz cirkó kazán gondoskodik, melyet enyhébb időben a hűtő-fűtő klímával infra panelekkel lehet helyettesíteni.Elhelyezkedésének köszönhetően könnyen elérhető a belváros akár autóval akár tömegközlekedéssel is. Jöjjön el és nézze meg ezt a fantasztikus lehetőséget!

irányár: 84500000 Ft
Tisztelt Érdeklődő! Lakást keresni és megtalálni nem könnyű feladat szívesen segítek Önnek a választásban nem kerül pénzébe ! Palotai Zsuzsa 0630-247-5501
Amennyiben a paraméterek nem felelnek meg, szívesen küldök az adatbázisból az Ön igényeinek megfelelőket, egy napon belül ,az email címére. Kérem írjon,vagy hívjon bizalommal

Lakás részletei

Ár: 84 500 000 Ft
Méret: 88 négyzetméter
Azonosító: 11366247
Irodai azonosító: LK018030-4608274
Cím: Budapest 15. ker.i eladó 88 nm-es lakás
Emelet: Földszint
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Cirkó
Ingatlan állapota: Kitűnő
Építési év: 50 évesnél régebbi
Egész szobák: 4

Térkép


Így keressen eladó lakást négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a eladó lakások
listáját
Válassza ki a megfelelő
eladó lakást
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra