Eladó lakás Budapest XV. ker 38 500 000 Ft

Leírás

Páskom-Park gyöngyszeme

Eladó a XV. kerület legszebb részén, a Páskom Parkban egy 1 + 1 félszobás, 35 nm-es, 8. emeleti, műszakilag és esztétikailag teljeskörűen felújított, DK-re néző, klimatizált panel lakás, teljes bútorzattal valamint a teljes beépített konyhával és benne található gépesítéssel együtt.
Újpalota délkeleti területén, távol a főutaktól, ahol kisebb épületek és nagyobb parkok rendezik a teret, változatos fajú, nagyra nőtt fákkal övezve található a 10 emeletes társasház. Mellette már cikk-cakkban 4 emeletes színes házak sora bújik el a dús levelű növényzet mögé.
A lakás a liftes ház 8. emeletén van.
Belépve a több ponton záródó biztonsági bejárati ajtón keresztül a nyitott előszobába jutunk. Innenl balra nyílik a legnagyobb tér, a nappali (18 nm), ahol a szófán, tárolóbútorokon kívül az étkezőasztal és akár egy dolgozósarok is helyet kaphat. Makulátlan rusztikus tölgy színű laminált parketta az aljzatburkolat.
Az eredeti elrendezés szerint ajtóval kapcsolódik egymáshoz a hálószoba és a nappali. Jelenleg gipszkarton falfelület fedi az ajtó nyílást, mely az új tulajdonos igénye szerint újra nyitható.
A nappaliból szemben közvetlenül, ajtó és határoló fal nélkül az L alakú konyha (3,6 nm) kapcsolódik az előtérhez. A tökéletes, újszerű állapotú konyhabútor Zanussi gázfőzőlappal és sütővel, Whirpool mosó -, és szárítógéppel felszerelt. Az előszobában kapott helyet a Beko márkájú hűtőszekrény. A mázas gres járólapok, falburkoló csempék teljesen újszerűek és szépek, mind anyagukban, mind a lerakás minőségében.
A közlekedőből jobbra nyílik az újszerű kádas fürdőszoba (3 nm), mely egyben van a toalettel.
Gardróbszekrénnyel bútorozott hálószobát (7 nm) találunk nagy ablakkal a közlekedő végén.
Az ingatlan tehermentes, rugalmasan birtokba vehető, a rendezett a társasházat kitűnő lakóközösség jellemzi.
A lakást ajánlom egyedülállóknak, pároknak, fiatalnak és az idősebb korosztálynak is.

Műszaki tartalom:
a lakás 7 éve esett át egy teljeskörű minőségi, műszaki és esztétikai felújításon, de a tulajdonosa csak 1 éve használja. Az ablakok redőnnyel és szúnyoghálóval felszerelt műanyag nyílászárók. Magas minőségben gletteltek és színre festettek a falfelületek és a mennyezet. Magas minőségű az aljzatburkolat, laminált parketta, mely kitűnő állapotban van minden lakószobában és az étkezőben is. Távfűtés felel a hőmérsékletért és a melegvíz ellátásért (2 db vízóra van) és van egy klíma is, mely a nyári meleg hónapokban jól jöhet. Közös költség 8.640 Ft/hó, mely tartalmazza a biztosítás, a karbantartás, a takarítás, a közös képviselet díját, a felújítási alapot, a lifthasználat és szemétszállítás költségét. A fűtés átalány díja: 8.060 Ft/hó.

Környék:
Parkos övezet, kifejezetten barátságos, zöld városi környék terekkel, közterületi padokkal, napelemes kandeláberekkel, remek ellátottsággal.
Autós- és tömegközlekedéssel is jól megközelíthető. Díjmentes a parkolás a környező utcákban. Pár perc sétányira közlekednek a 7, 7E, 8E, 133E, 96, 196, 296-os buszok és a 69-es villamos.
Az ingatlan közelében van a Vásárcsarnok, valamint autóval pár percre a Pólus Center és az Ázsia Center is gyorsan elérhető. Sportolási lehetőségek, egy másfél km hosszú futópálya, tanösvény, orvosi rendelő, óvoda, bölcsőde, iskola, kutyafuttató, játszótér mind megtalálhatók.


Finanszírozás:
Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Szalay Referencia Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. – We hereby inform you that You as an interested party, by calling the phone number mentioned in the advertisement, contribute to be your personal data – especially your name and phone number – handled and recorded safe and circumspectively by Szalay Referencia Kft. as advertiser. Hereby, you can learn our Privacy Policy.

Lakás részletei

Ár: 38 500 000 Ft
Méret: 36 négyzetméter
Azonosító: 11237524
Irodai azonosító: 301367
Emelet: 8. emelet
Építőanyag: Panel
Fűtés jellege: Távfűtés
Ingatlan állapota: Felújított
Komfort fokozat: Összkomfort
Egész szobák: 1
Fél szobák: 1

Egyéb jellemzők

  • Erkély
  • Lift
  • Kertkapcsolat

Így keressen eladó lakást négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a eladó lakások
listáját
Válassza ki a megfelelő
eladó lakást
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra