Eladó lakás Budapest XIX. ker 73 950 000 Ft

Leírás

XIX. kerületben a Bozsik Arénától nem messze kínálom eladásra, ezt a másfél évvel ezelőtt teljes mértékben felújított Nappali+3 szobás tégla lakást.

Ez a 97 nm-es ingatlan egy 7 lakásos társasház első emeletén található, ezen a szinten csak ez az egy lakás van, így fölöttünk és oldalról irányból sincsenek szomszédok.

Másfél évvel ezelőtt teljes körű felújításon esett át, ami kiterjedt a fűtésrendszerre, burkolatokra mindenhol, víz és villanyvezetékekre, falak glettelése- festése, összes nyílászáró cseréje, új konyha kialakítása , új konyhabútor és műszaki felszerelések, valamint 3 nagy teljesítményű hűtő fűtő klíma kiépítésére is sor került és elektromos látványkandalló beépítésére.

Elosztása kitűnő, mindegyik hálószoba külön nyílik és a társasház csendes, zöld kertjére néznek, így biztosított , hogy nyugodtan fog pihenni bármikor legyen szó nappalról vagy éjjelről. Ha önnek szüksége lenne még egy szobára, akkor a fotók között átalakítási tervet is talál, ugyanis az egyik nagy méretű hálószoba feloszthatót két félszobára könnyedén minimális költséggel.

Fűtése egyedi cirkós radiátoros, viszont a klímák beépítésével elektromos árammal is megoldható a fűtés.

A lakáshoz tartozik egy saját autóbeállási lehetőség az udvaron, illetve egy 8 nm-es saját zárható pince/tároló is, ami a vételárban benne foglaltatik. Szokásjog alapján ehhez az ingatlanhoz tartozik még egy kb. 100nm-es kert rész is az udvaron.

A vételár részét képezi a beépített bútorok a beépített műszaki felszerelések, klímák, elektromos látványkandalló, A többi bútorra, ha igényt tartana, akkor külön megegyezés tárgyát képezi.

A társasház az 1930-as években épült (50 cm-es tégla falazattal) , rendezett és karbantartott, folyamatosan újítják és csinosítják.

Várom megkeresését hétköznap és hétvégén is!

Lakás részletei

Ár: 73 950 000 Ft
Méret: 97 négyzetméter
Azonosító: 11377911
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Cirkó
Ingatlan állapota: Kitűnő
Kilátás: utcai
Egész szobák: 4

Egyéb jellemzők

  • Erkély
  • Garázs
  • Lift
  • Kertkapcsolat
  • Tároló
  • Kocsibeálló

Így keressen eladó lakást négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a eladó lakások
listáját
Válassza ki a megfelelő
eladó lakást
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra