Eladó lakás Budapest XIX. ker 46 000 000 Ft

Leírás

Kispest központi részén, a Széchenyi utcában eladó egy 59 m2-es tökéletes elosztású, átlagos kinézetű 2. emeleti nagykonyhás lakás. A lakás per, igény és tehermentes.
A ház nagyon csendes, tiszta. Az ablakok a parkra, zöldövezetre néznek, ahol hatalmas gesztenyefák emelik a környezetet. Parkolás ingyenes, a ház utcai frontján és a tér másik oldalán is lehet parkolni. A közlekedés kiváló. A Határ úttól az M3-as metróval gyorsan el lehet jutni a kiválasztott célig.
A lakásban található egy 18 m2-es szoba, és két 8 m2-es félszoba, hosszú előszoba, előtér, ahonnan nyílik a konyha és külön-külön helyiségben a WC és a fürdőszoba. A fürdőszoba 3 évvel ezelőtt lett felújítva. A szobáknak és a konyhának is tágas, nagy ablaka van, így világos az egész lakás, délelőtti napsütéssel.
Közös képviselet a szomszédos Toldy utcában található. A házból kilépve általános iskola, óvoda, bölcsőde megtalálható, illetve mögötte a gyermek és felnőtt orvosi rendelő is. Pár percre van a Penny, gyógyszertár, Shopmark, illetve ellenkező irányban a piac, Lidl, KÖKI stb. A kerületben Gimnázium, Művészeti Iskola, Középiskola, Szakiskola is megtalálható.
A lakótelepen több nagyon szuper játszótér is helyet kapott. Az óvoda mögött található Budapest egyik legnagyobb, ingyenesen használható vizes játszótere, ami kellemes helyszín a nagy melegben a gyerekeknek.
A lakást augusztus vége, szeptember havi költözéssel tudjuk átadni, így csak olyan jelentkezőket várok, akiknek ez az időpont megfelel. Elérhetőségem 0630/853-1386.

Lakás részletei

Ár: 46 000 000 Ft
Méret: 59 négyzetméter
Azonosító: 11381597
Cím: Széchenyi utca
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Ingatlan állapota: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Egész szobák: 1

Térkép


Így keressen eladó lakást négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a eladó lakások
listáját
Válassza ki a megfelelő
eladó lakást
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra