Eladó lakás Budapest XIX. ker 44 900 000 Ft

Leírás

Örömmel ajánljuk figyelmébe ezt a kellemes hangulatú lakást, amely a XIX. kerületben, Kispesten található. Az ingatlan a festői Wekerletelep nyugodt övezetében helyezkedik el, egy varázslatosan csendes utcában. Az idilli környezet és a lakókörnyezet zöld övezete tökéletes otthont biztosít azoknak, akik a város nyüzsgését szeretik összekötni a nyugalommal.

A lakáshoz tartozik egy elkerített kb. 80nm-es kertrész.

A lakás első emeleti elhelyezkedése könnyű és kényelmes hozzáférést biztosít, miközben a lakásban található tágas terek és a kiemelkedő tervezés optimális életteret teremtenek. A lakótársakkal közös, mindössze hat lakásos társasház a rendezett udvarral és zöld környezettel körülvéve, egyedülálló atmoszférát kínál a mindennapi élethez.

A lakás belső kialakítása és állapota kiemelkedő. A villanyvezetékek és a nyílászárók teljes cseréje már megtörtént, így Ön egy modern és biztonságos lakásban élvezheti a komfortot. Az ingatlan elhelyezkedése Észak-keleti-Keleti irányban történő fekvése azt jelenti, hogy a természetes fény bőségesen áramlik be a lakásba, melegítve és világosítva azt egész nap.

Lakás részletei

Ár: 44 900 000 Ft
Méret: 47 négyzetméter
Azonosító: 11268595
Irodai azonosító: 15943
Emelet: 1. emelet
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Fűtés jellege: Konvektoros
Ingatlan állapota: Átlagos
Egész szobák: 2

Így keressen eladó lakást négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a eladó lakások
listáját
Válassza ki a megfelelő
eladó lakást
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra