Eladó lakás Budapest XIX. ker 33 900 000 Ft

Leírás

Eladó, Teljesen Felújított Lakás Kispest Óvárosában!

Kispest Óvárosának egyik csendes és barátságos részénKossuth utcában, kínálunk eladásra egy teljesen felújított, modern lakást, mely ideális választás lehet új otthona számára!

• Ingatlan jellemzői: Ez a 35 négyzetméteres lakás egy 3 lakásos társasházban helyezkedik el, amely garantálja a nyugalmat és a privát szféra megőrzését. A lakás két tágas szobából áll, melyek ideálisak lehetnek mind a családi élet, mind pedig a munka vagy a pihenés számára. A szigetelt műanyag nyílászárók kiváló hő- és hangszigetelést biztosítanak, így otthona mindig kényelmes és csendes lesz.

• Kiegészítők: A lakáshoz tartozik egy saját kertrész, ahol pihenhet vagy kerti tevékenységeket végezhet, valamint egy közös tároló is rendelkezésre áll, hogy mindig rendezett legyen az otthona.

• Közlekedés és Infrastruktúra: Az ingatlan elhelyezkedése ideális, hiszen közelében találhatóak villamos- és buszmegállók, valamint könnyen megközelíthető a Határ út és a Kö-Ki is mindössze 8 perc alatt. Az iskolák, óvodák, bevásárlási lehetőségek, posta és piac is könnyen elérhetőek, így minden szükséges szolgáltatás a közelben van.

Lakás részletei

Ár: 33 900 000 Ft
Méret: 35 négyzetméter
Azonosító: 11365371
Irodai azonosító: 17941
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Fűtés jellege: Cirkó
Ingatlan állapota: Átlagos
Egész szobák: 1
Fél szobák: 1

Így keressen eladó lakást négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a eladó lakások
listáját
Válassza ki a megfelelő
eladó lakást
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra