Eladó lakás Budapest XIV. ker 146 000 000 Ft

Leírás

Penthouse Jellegű Otthon a Zöldváros Lakóparkjában - Budapest 14. kerület kedvelt kerületében!

Egyedülálló lehetőség várja Önt ebben a kivételes otthonban, amely a Zöldváros Lakópark szívében, Budapest 14. kerületében található. Ez a penthouse jellegű lakás minden igényt kielégít, és azoknak szól, akik kényelmet, tágas tereket és gyönyörű kilátást keresnek.

Belül a lakás elrendezése gondosan tervezett. A tágas és napfényes nappali a központi hely, ahol a család és a barátok összegyűlhetnek. Két hálószoba is található az ingatlanban, mindkettőhöz tartozik egy-egy erkély.

Az udvarban lehetőség van személygépkocsi parkolására is, mivel a lakáshoz tartozik egy földfelszíni gépkocsi beálló. Emellett egy külön tároló is rendelkezésre áll a mélygarázsban a felesleges holmik számára.

A belső udvar parkosított és kényelmes teret kínál a pihenésre, olvasásra és kikapcsolódásra. Ez a zöld környezet remek menekülés a város zajától.

Az ingatlan elhelyezkedése kiváló, könnyen elérhető kötöttpályás közlekedéssel vagy busszal is a város szívéhez, így minden fontos helyszín gyorsan megközelíthető.

Ha egy élhető, tágas otthont keres egy nyugodt környezetben, de mégis közel a város központjához, akkor ez a lakás minden igényét kielégíti. Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget, hívjon minket még ma, és tekintse meg ezt az egyedülálló otthont!
További információkkal kapcsolatban keressen elérhetőségeimen:
Viletel István
+36 30 361 3551
[email protected]

Lakás részletei

Ár: 146 000 000 Ft
Méret: 110 négyzetméter
Azonosító: 11340233
Irodai azonosító: LK014085-4504172
Emelet: 6. emelet
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Házközponti (egyedi mérővel)
Ingatlan állapota:
Építési év: 21-50 éves
Egész szobák: 3

Egyéb jellemzők

  • Lift
  • Tároló

Térkép


Így keressen eladó lakást négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a eladó lakások
listáját
Válassza ki a megfelelő
eladó lakást
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra