Eladó lakás Budapest XII. ker 219 000 000 Ft

Leírás

Elvehetetlen panoráma, hatalmas teraszok, 4 lakásos társasházban, Mártonhegyen!

XII. kerület, Mártonhegyen, csendes zöldövezetben, a Sas-hegyre és Dél-Budára néző, ELVEHETETLEN PANORÁMÁVAL, 4 lakásos társasházban eladó egy 171m2 lakóteret kínáló, nappali + 4 hálószobás, belső két szintes, szintenként külön, tágas teraszokkal rendelkező, kiváló elrendezésű, napfényes lakás, GARÁZZSAL, 2 darab tárolóhelyiséggel.

Az ingatlan egy 1994-ben, magas minőségben épült, 4 lakásos társasházban található. Az épület két szárnyra osztott, a két szárnyban két – két lakás kapott egymás felett helyet, így oldalirányban szomszéddal nem rendelkezik, alatta egy ingatlan található.

A lakás belső két szintes kialakítású. Az alsó szinten egy impozáns méretű nappaliszoba, egy hálószoba, egy dolgozószoba, egy étkező, ablakos konyha, fürdőszoba, külön wc, és az ezeket összekötő előszoba – közlekedő helyiségek kaptak helyet. A nappaliszobából panorámás terasz nyílik.

A felső szintre a lakás közepén található, kényelmes, márvány burkolatú lépcsősoron juthatunk fel, itt 2 hálószoba, egy fürdőszoba, külön wc, és egy mósókonyha helyiségek érhetőek el, az ezeket összekötő közlekedőhelyiségből. Panorámás terasz ezen a szinten is rendelkezésre áll, mely mindkét hálószobából elérhető. Mindkét szint kiváló elrendezéssel rendelkezik, az egyes helyiségek, funkciójuknak megfelelően mind külön bejárattal rendelkeznek.

A falak kiosztásának, és az épület jól átgondolt tervezésének köszönhetően, a lakás belső elrendezése kiválóan alakítható. Az alsó szinten akár egy közel 70m2-es nappaliszoba egybenyitására is nyílik lehetőség, a felső szinten a hálószobák pedig akár ketté is oszthatóak.

Délnyugati kitettségének köszönhetően a lakás kifejezetten világos, reggeltől estig napfényes tereket kínál lakóinak. A kilátás a szobákból panorámás, a konyha és az étkező rendezett, zöld kertre néz. A nyári napokon klímaberendezés segít az optimális hőmérséklet megőrzésében.

Az ingatlan építésekor korának legmagasabb elvárásainak megfelelően épült. Műszaki állapota a mai napig kitűnő, gondos tulajdonosai folyamatosan ügyeltek a szükséges karbantartások elvégzésére. A lakás esztétikai állapota igény szerint frissíthető, de természetesen jelen állapotában is beköltözhető.

A lakás felszereltéségét gazdagítja a tömör fából, méretre készült, egyedi, gépesített konyhabútor, illetve számtalan beépített szekrény is, melyek használatával a lakás bútorozása is könnyű, a belső terek tágasabbak maradhatnak. A beltéri ajtók nagy része szintén egyedi, méretre készített, fa nyílászáró.

A lakáshoz a társasház földszintjén, elektromos kapuval felszerelt garázs, és két darab tárolóhelyiség is tartozik. A tárolóhelyiségek kifejezetten tágasak, elektromos árammal is felszereltek, így például mélyhűtő elhelyezésére is kiválóan alkalmasak, a használaton kívüli dolgok tárolásán felül.

A 4 lakásos társasház lakói rendezett életvitelt folytató, önmagukra és környezetükre igényes emberek. A lépcsőház, és a közös területek tiszták, rendezettek. Az épületet hangulatos, zöld kert veszi körül.

Az ingatlan környezete csendes, zöldövezeti, ugyanakkor a város belső részéből könnyedén elérhető. Az infrastruktúra ideális, oktatási intézmények, bevásárlóközpont, üzletek, orvosi ellátás, szórakozási, kikapcsolódási, sportolási lehetőségek szinte karnyújtásnyira vannak. A lakás autóval és tömegközlekedéssel is könnyen, gyorsan megközelíthető Bel-Buda, és az autópályák irányából is.

Irányár 219 M Ft

Irányár: 219000000 Ft

Referencia szám: LK016669

Lakás részletei

Ár: 219 000 000 Ft
Méret: 162 négyzetméter
Azonosító: 11242221
Irodai azonosító: LK016669-4406192
Erkély mérete: 24.00 négyzetméter
Emelet: 1. emelet
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Cirkó
Ingatlan állapota: Átlagos
Komfort fokozat: Dupla komfort
Építési év: 21-50 éves
Kilátás: panorámás
Egész szobák: 4
Fél szobák: 1

Egyéb jellemzők

  • Erkély
  • Garázs
  • Klíma
  • Tároló

Térkép


Így keressen eladó lakást négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a eladó lakások
listáját
Válassza ki a megfelelő
eladó lakást
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra