Eladó lakás Budapest XI. ker 78 900 000 Ft

Leírás

Legyen a felújítás utáni első lakója ennek a csodás lakásnak a Gellérthegyen!

***** Igazi ritkaság, csodálatos otthon, egyedi környezet! *****

Eladó egy különleges adottságú és elhelyezkedésű, átgondoltan megtervezett 2. emeleti, 2 szobás + 6 nm-es erkély-es, 43m2-es délkeleti tájolású, napsütötte lakás. A lakás tökéletes állapotban van, teljeskörű felújításon esett át és stílusos berendezéssel kapta meg mostani elbűvölő hangulatát. Itt minden készen áll arra, hogy az új lakója tökéletes otthonra leljen!

Belépéskor egy kellemes méretű előszobába jutunk, ahonnan a konyha, a nappali, a fürdőszoba, a külön WC, valamint egy kis kamra/gardrób helyiség nyílik. A kisebb szoba mind a nappaliból, mind a fürdőből megközelíthető.A klimatizált nappaliból nyílik a tágas erkély, ahonnan kitekintve az ősfás kertre, valamint a szép panorámára láthatunk rá.

A fűtésről és a melegvízről jólműködő gázkazán gondoskodik, ami alacsony rezsiköltséget eredményez. A kifejezetten alacsony, 11.000Ft-os közösköltség pedig szintén hozzájárul az alacsony költségszinthez.A lakáshoz tartozik még egy saját tárolóhelység a pincében.

A KÖRNYÉKRŐLA Gellérthegy fővárosunk egyik legszebb része, a társasház kertjéből néhány lépcsőn fellépkedve közvetlenül a Nagyrétre jutunk.

A tömegközlekedés kiváló, a buszmegálló a feljáró előtt található, azonban egy másik ház takarásában, így a zaj nem jut el az ingatlanig. A parkolás ház udvarán díjtalan.
Gyalog mind a Gellért tér, mind a Móricz Zsigmond körtér 1km-re található, azaz alig 15 perc sétával a metróhoz is el lehet jutni. Remek kávézó, pékség és zöldséges 400m-re, egy nagyobb Lidl 900m-re helyezkedik el.

Ha nem szeretne felújítással bajlódni, és már holnap élvezni kívánja e lakás minden potenciálját, akkor megtalálta álmai otthonát! Ha befektetési célú lakásvásárlásban gondolkodik, akkor pedig megtalálta azt az ingatlant, amely azonnal bevételt termel, kiemelkedő megtérüléssel! A lakás tehermentes és azonnal költözhető.

A lakás tartozéka, s így az ár részét képezi a vadonatúj ikea konyhabútor beépített konyhagépekkel (elektromos sütő, indukciós főzőlap, páraelszívó, beépített mosogatógép és beépített mikró), a gardrób helyiség felszerelése és a fürdőszobabútor. A többi bútor és berendezési tárgy külön megállapodás alapján elérhető, a lakással együtt akár a komplett berendezés, lámpa, dekoráció és lakástextil is megvásárolható!

Ha a város zajától távol, mégis kényelmes és modern otthonra vágyik, ne keressen tovább! Hívjon minket még ma, hogy személyesen is megtekinthesse ezt a lenyűgöző 2. emeleti lakást!

Referencia szám: LK042398-NOK

Lakás részletei

Ár: 78 900 000 Ft
Méret: 45 négyzetméter
Azonosító: 11343565
Irodai azonosító: LK042398-4572208
Cím: Eladó 45 nm-es lakás Budapest 11. ker.
Emelet: 2. emelet
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Cirkó
Ingatlan állapota: Kitűnő
Komfort fokozat: Összkomfort
Építési év: 50 évesnél régebbi
Kilátás: panorámás
Egész szobák: 2

Egyéb jellemzők

  • Klíma
  • Kocsibeálló

Térkép


Így keressen eladó lakást négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a eladó lakások
listáját
Válassza ki a megfelelő
eladó lakást
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra