Eladó lakás Budapest XI. ker 52 900 000 Ft

Leírás

Eladó a XI.ker Hamzsabégi úton egy 38 m2-es, lodzsás, amerikai konyhás nappali plusz 1 hálószobás, I.emeleti, TELJESKÖRŰEN FELÚJÍTOTT, kiváló elosztású lakás.
Épület:1960-ban épült, három emeletes. Az épület külső homlokzatának felújítása tervben van. Jelenleg az esővízelvezetők cseréje folyik. A lakóközösség barátságos rendezett.
Lakás: Belépés után az előszobában találjuk magunkat, mellyel szemben a barátságos étkezős amerikai konyha található. A bejárattól balra található a WC-vel és káddal felszerelt fürdőszoba. Barátságosan meleg elrendezésű nappaliból nyílik a hálószoba, mellette a lodzsa, melyre egy kávézóasztal is kényelmesen elhelyezhető.
Az ingatlant a tulajdonos 2023-ban felújította. Teljes villamoshálózat víz- és gázrendszer felújítását is beleértve. Ide már csak az ágyat és a ruhákat kell hoznia az új tulajdonosnak. A konyhabútor is az ár részét képezi.
Az ingatlanhoz egy 2 m2-es pincerekesz is tartozik.
A lakás teljesen tehermentes, akár banki finanszírozással is megvásárolható.
A környéken a parkolás ingyenes és szinte mindig van elérhető közelségben parkolóhely. Járművel a társasházak belső udvarán sorompóval elválasztott területen is lehet parkolni.
Buszok, villamosok a közelben és az autópálya is itt kezdődik pár száz méterre. Viszont az ingatlan elhelyezkedéséből adódóan mégis csendes barátságos, biztonságos.
Tisztelt érdeklődő!
Szeretnék Önnek szakszerű segítséget nyújtani az ingatlankeresésben, ezért ha felkeltette érdeklődését a hirdetés, további információkért és a megtekintés miatt hívjon. A Duna House kínálatából is tudok az elképzeléseinek megfelelő ingatlant mutatni. Irodánk díjmentes hitel tanácsadással, teljes körű ügyintézéssel áll rendelkezésére.

Referencia szám: LK063265

Lakás részletei

Ár: 52 900 000 Ft
Méret: 38 négyzetméter
Azonosító: 11386713
Irodai azonosító: LK063265-4642946
Cím: Eladó 38 nm-es lakás Budapest 11. ker.
Emelet: 2. emelet
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Cirkó
Ingatlan állapota: Kitűnő
Komfort fokozat: Összkomfort
Építési év: 50 évesnél régebbi
Kilátás: kertre néző
Egész szobák: 1
Fél szobák: 1

Egyéb jellemzők

  • Erkély
  • Tároló

Térkép


Így keressen eladó lakást négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a eladó lakások
listáját
Válassza ki a megfelelő
eladó lakást
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra