Eladó lakás Budapest X. ker 99 000 000 Ft

Leírás

KÖBÁNYAN (10. Kerület) AZ ÓHEGY PARK mellet ELADÓ csaladi házas környéken, egy hangulatos hátsó kerttel rendelkező, jó állapotú sorházi lakás.

Eladó egy tágas és kellemes lakás egy téglasorházban, amely ideális otthon lehet egy családnak. Az ingatlan egy nyugalmas családi házas környéken található, az Óhegy park mellet.
A lakás 123 négyzetméteres, és négy szoba található benne, tökéletesen kielégítve ezzel egy átlagos vagy nagyobb méretű család igényeit. Az épület 1990 elején készült.
A lakás saját bejárattal rendelkezik, ami függetlenséget és privát életteret biztosít a lakóknak. A földszinten egy fürdőszoba, egy tágas nappali, melyet egy gyönyörű cserépkályha tesz még otthonosabbá, és egy kényelmes konyha található. A nappaliból közvetlenül nyílik egy napos terasz, mely délnyugati fekvésű, és csodálatos kilátást nyújt a kicsi kertre. Ez a terasz ideális helyszín lehet családi összejövetelekhez vagy egyszerűen csak a pihenéshez és kikapcsolódáshoz.
A második emeleten két hálószoba és egy nagy fürdőszoba található, melyhez egy kis vécé is tartozik. Mindkét hálószobából közvetlenül ki lehet lépni egy erkélyre, melyekről gyönyörű kilátás nyílik a környezetre és a kertre.
A padláshoz a második emeletről lehet felmenni, ahol egy nagyobb, napfényes szoba található. Ez a tér sokféle lehetőséget kínálhat, legyen az hobbiszoba, dolgozószoba vagy akár vendégszoba.
A pincéből nyílik a tágas garázs, mely akár két autónak is helyet biztosít. Itt található, egy szeparát szobában, a gázkazán is, mely mindig karban volt tartva és rendszeresen ellenőrzött. Szintén ott van egy mindig karban tartott szauna is. A lakás légkondicionáló rendszerrel van felszerelve, mely gondoskodik a megfelelő hőmérsékletről és komfortról minden évszakban. A nyílászárók fából készültek, amelyek hozzájárulnak az otthon meleg és barátságos hangulatához.

Lakás részletei

Ár: 99 000 000 Ft
Méret: 123 négyzetméter
Azonosító: 11385006
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Ingatlan állapota: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Egész szobák: 4

Így keressen eladó lakást négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a eladó lakások
listáját
Válassza ki a megfelelő
eladó lakást
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra