Eladó lakás Budapest VIII. ker 32 500 000 Ft

Leírás

Kedves Érdeklődő!

Figyelmébe ajánlom ezt a Kálvária tértől 3 háznyira lévő, teljesen felújított, 2 nagy utcai nézetű ablakkal rendelkező, világos 44 nm-es lakást. Az ingatlan a Diószegi Sámuel utca elején található, kevesebb, mint 1 perc sétára a Kálvária tértől, illetve a Baross utcától. Az épülettel szemben egy hatalmas üres telek van, aminek köszönhetően a délelőtti órákban közvetlenül besüt a nap és a nappali minden napszakban világos. A korábbi hallban lett kialakítva egy kényelmes méretű konyha / étkező, illetve a felújításkor egy 7 nm-es hálófülkét is leválasztottak.

Az ingatlan teljes felújításon esett át, aljzat szigetelés történt, nyílászárók műanyagra lettek cserélve, teljesen felújították a fürdőszobát, vízvezetékeket, szaniterek és konyhabútort cseréltek. A villany is korszerűsítve lett, H-kedvezményes tarifa van a villanyra, ami azt jelenti, hogy téli időszakban 23,5Ft / Kwh áron van elszámolva.A lakás fűtéséről svdéd panelek, a melegvíz ellátásról Ariston bojler gondoskodik. A társasházban a teljes gáz, villany, kémények, illetve szükségszerűen a tető is fel lett újítva.

A társasház pénzügyei rendezettek, megtakarítással rendelkezik. Kiváló a közlekedése, hiszen a Kálvária téren megálló buszokkal gyorsan eljuthatunk a belvárosba, továbbá közvetlen és gyors csatlakozást tesznek lehetővé minden budapesti metróvonallal. Számos egyetem is 10-20 perc alatt megközelíthető, ráadásul a belvárost átszelő 9-es busznak éjszakai viszonylata is megáll itt.

Jó szívvel ajánlom fiataloknak, akiknek fontos a belváros közelsége és befektetőknek egyaránt!Hívjon bizalommal, ha ajánlatom felkeltette érdeklődését!

Lakás részletei

Ár: 32 500 000 Ft
Méret: 44 négyzetméter
Azonosító: 11340613
Irodai azonosító: LK075375-4565192
Emelet: Magasföldszint
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Villany
Ingatlan állapota: Kitűnő
Komfort fokozat: Komfort
Építési év: 50 évesnél régebbi
Kilátás: utcai
Egész szobák: 1

Térkép


Így keressen eladó lakást négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a eladó lakások
listáját
Válassza ki a megfelelő
eladó lakást
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra