Eladó lakás Budapest V. ker 269 900 000 Ft

Leírás

Most elkészült, teljeskörűen felújított, kivételes adottságokkal rendelkező luxuslakás eladó a Balassi Bálint utcában, a Parlament és az Olimpiai park szomszédságában.

A negyedik emeleti lakás belmagassága 3,2 méter, alapterülete 103 m2. Az ingatlan belső terei teljes átalakításra kerültek a modern kor követelményeinek megfelelően: nappali + 2 hálószoba, két fürdőszoba, külön konyha + étkező került kialakításra.

Nagy hangsúlyt fektettek a terek minél praktikusabb kihasználásra, így az egyedileg a lakáshoz tervezett és gyártott exkluzív bútordarabok sok rakodófelületet biztosítanak.

A lakás magas emeleti elhelyezkedése miatt nagyon világos, és kifejezetten csendes.Az épület rendezett, a villany gerincvezetékének felújítását a napokban fejezik be, a belső homlokzat visszajavítása természetesen meg fog történni.

A Duna part, A Parlament, a Jászai Mari tér, az Olimpiai Park, a Margit sziget, a Westend bevásárlóközpont, a 13. kerület legnívósabb része, megannyi kávézó és étterem mind pár perces sétatávolságon belül találhatóak.

A felújítás során a teljes villamos és gépészeti hálózat megújításra került.A lakók kényelmét szolgálja az alábbi felsorolás (a teljesség igénye nélkül):- a felújítás során a lakás minden centimétere újragondolásra került- gépesített konyha prémium BOSCH beépített konyhagépekkel, kő munkapulttal- szállodai komfortot biztosító ágyak, prémium matracokkal- egyedi dekorációk- luxus bútorok- rengeteg szekrény, tárolási lehetőség- prémium beltéri ajtók- elektromos redőnyök- légkondícionáló minden szobában- valódi fa parketta (tölgy)- riasztó,- Exkluzív kristály csillárok,- Energiatakarékos LED design világítás mindenhol- retifikált olasz és spanyol design burkolatok,- külön mosógép és szárítógép- prémium szaniterek- beépített bidés wc- prémium esőztető zuhany (mutatja a zuhanyvíz hőmérsékletét is)- riasztóAz ár tartalmazza az összes bútort, dekorációt, felszerelési tárgyat!A lakás tehermentes, és rövid időn belül birtokba adható.

269900000 Ft

Referencia szám: LK013565-NOK

Lakás részletei

Ár: 269 900 000 Ft
Méret: 103 négyzetméter
Azonosító: 11386331
Irodai azonosító: LK013565-4640532
Emelet: 4. emelet
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Villany
Ingatlan állapota: Kitűnő
Építési év: 50 évesnél régebbi
Egész szobák: 3

Egyéb jellemzők

  • Lift

Térkép


Így keressen eladó lakást négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a eladó lakások
listáját
Válassza ki a megfelelő
eladó lakást
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra