Eladó lakás Budapest IV. ker 39 900 000 Ft

Leírás

Újpest kitűnő közlekedésnél, rendezett, 8 lakásos udvarban eladásra kínálunk egy összesen 33nm-es 1 szobás, jó állapotú, társasházi tégla lakást.



Az ingatlan 10 éve teljeskörű felújításon esett át, tetőtere beépítésre került, külön lakásként használható, valamint a teljes tetőszerkezetét felújították. A két lakrészben megtörtént a víz, csatorna, a villamos hálózat cseréje.



A lenti lakás 33nm, melyben elektromos redőnnyel felszerelt műanyag thermo üveges nyílászárókat építettek be. A szobában laminált padló, a többi helyiségben járólap található. A fűtésről pedig gázkonvektor gondoskodik. A fürdőszobában zuhanykabint építettek be. A hasznos alapterületet egy galériával bővítették.



A tetőtér nettó 20nm külön bejárattal rendelkezik, de igény esetén egybe is nyitható, jó állapotú. Itt kialakításra került egy amerikai konyhás nappali, egy hálószoba, egy fürdőszoba és egy külön mellékhelyiség. A szobákat laminált padlóval burkolták és velux tetőtéri ablakokat építettek be. Ebbe a részbe a gáz nem lett bevezetve, így a fűtése hűtő-fűtő inverteres klímával és elektromos radiátorral megoldott. A melegvíz ellátásról villanybojler gondoskodik.



A közelben megtalálható a 147-es, 30-as, 220-as busz és a 12-es, 14-es villamos megállója is. Újpest-központ és az M3-as metróállomás gyalog 10 perc alatt elérhető. A belváros tömegközlekedéssel és autóval egyaránt rövid időn belül megközelíthető.

A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek!

A KÖZVETÍTÉS VEVŐINK RÉSZÉRE DÍJMENTES!

Lakás részletei

Ár: 39 900 000 Ft
Méret: 33 négyzetméter
Azonosító: 11355312
Irodai azonosító: 17744
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Fűtés jellege: Konvektoros
Ingatlan állapota: Átlagos
Egész szobák: 1

Így keressen eladó lakást négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a eladó lakások
listáját
Válassza ki a megfelelő
eladó lakást
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra