Eladó lakás Budapest I. ker 1 099 900 Euro

Leírás

Ajánlunk Önnek egy különleges, 116 nm-es Gellért-hegyi lakást, mely valóban egyszeri lehetőség!
Ahol már a nappalijából is lenyűgöző kilátásban gyönyörködhet, a Budai Vár, a Parlament, a Lánchíd és a Gellért-hegy természeti csodáit vagy akár a Mátra dombjait mind a teraszáról is élvezheti! Ahol a barátokkal a 60 nm-es teraszon vacsorázni a naplementében...

A lakás tágas, 70 nm-es nappalija és étkezője hatalmas üvegfelületekkel rendelkezik, amelyek a lakás teljes hosszában húzódnak és közvetlenül kapcsolódnak a hatalmas teraszhoz. A lakás egy 11 lakásos társasház első emeletén van, az emeletek egymástól el vannak csúsztatva, így a terasz fentről teljesen nyitott.
A lakás elhelyezkedése kiváló, a zsákutca utolsó háza, a Gellért-hegy erdejének szomszédságában található, így a természet közelségét élvezheti, és akár hosszú sétákat is tehet a természetvédelmi területen. Igen csendes és békés a környezet.
A lakás nagyon világos és kellemes, a hálószobák nyáron hűvösek, köszönhetően az erdő közelségének. A tágas nappali-étkező, valamint a két hálószoba sok lehetőséget kínál arra, hogy otthonosan rendezze be. Konyhája és fürdőszobája jelenleg 6 nm-esek, de kis átalakítással jelentősen növelhető a méretük. A lakásban külön kazánház és kamra is található.
A lakáshoz tartozik még egy közel 80 nm-es tetőterasz, melyet a lakók használhatnak napozóterasznak, de remek party helyszín is. A tűzijátékot innen nézni, a városban kevés lakástulajdonosnak adatik meg!
Egyedülállósága, hogy elhelyezkedése és adottságai miatt a nyugalom szigete, mégis távolról élvezhető a város lüktetése, pezsgése.
Az ingatlan felújításra szorul, a vásárló teljes szabadsággal rendelkezik a lakás átalakításához és berendezéséhez. Egyedi lehetőséget nyújt a lakás személyre szabására és saját stílusának kifejezésére. Adottságai miatt hosszú távú kiadásra akár diplomatáknak, vagy luxus lakásként is kiváló lehet.
Lokációja miatt könnyen elérhető a nappaliból látható belváros is, mindössze 10 perc az Erzsébet-hídon keresztül, de számos busz csatlakozás is csak pár perc gyalog.

Jöjjön el, nézze meg, és ha beleszeret, márpedig bele fog szeretni, tegyen egy ajánlatot az eladónak megfontolásra, és talán Öné lehet ez a páratlan budapesti ingatlan!

Ha felkeltettem az érdeklődését, kérem keressen az elérhetőségeinken.

Lakás részletei

Ár: 1 099 900 Euro
Méret: 116 négyzetméter
Azonosító: 11352964
Irodai azonosító: 307748
Cím: Orom utca
Emelet: 1. emelet
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Cirkó
Ingatlan állapota: Felújítandó
Komfort fokozat: Összkomfort
Egész szobák: 2
Fél szobák: 1

Egyéb jellemzők

  • Erkély
  • Garázs
  • Lift
  • Kertkapcsolat

Így keressen eladó lakást négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a eladó lakások
listáját
Válassza ki a megfelelő
eladó lakást
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra